
Напрями

Школа Здорового Харчування
Дмитро Захарченко — шеф-кухар літературного кафе «Імбир».
Про вегетаріанство і кулінарії і Аюрведу
Вегетаріанство і Аюрведа — усвідомлений вибір. Це екологічно і етично. Я прийшов до вегетаріанства через кулінарію, літературу, хороший приклад і спілкування.
Аюрведа для мене — це наука про правильне харчування, яка може бути корисна сучасному суспільству, а здорове харчування — це науково, індивідуально і смачно.
Про професію шеф-кухаря
Якщо ти, прийшовши додому, не хочеш готувати для близьких, дорогих людей, з виправданням «я втомився» — значить ти не любиш свою роботу і даремно витрачаєш час на це. Готувати потрібно з бажанням і любов’ю. У виборі продуктів я покладаюся на нюх — вдихаю запах продуктів, і представлю, що можу з них приготувати, як їх поєднувати і знайти нові цікаві смаки — так народжуються авторські рецепти. Я завжди в пошуку нових цікавих продуктів і варіантів їх приготування. Кулінарія — це невичерпна творчість.
Вегетаріанські кулінарні майстер-класси
Наша Школа Здорового харчування на основі принципів Аюрведи буде корисна кожному Гостю. Цей проект поєднуєте в собі теорію і практику, а це значить, що отриманими знаннями і досвідом можна користуватися повсякденно, вже зараз!
Кожна людина щодня вживає їжу, і від цього безпосередньо залежить його:
- фізичний стан,
- ментальне та тонке тіло.
І наше завдання, завдяки правильному приготуванню здорових страв, навчиться зберігати правильний баланс!
Оставить комментарий (работает модерация)