Смак життя. Практична Аюрведа з Кайею Кейл

  • Новини
  • Смак життя. Практична Аюрведа з Кайею Кейл
Де?

Центр «Ритми Життя»

Коли?

П’ятниця, 7 лютого, 18: 00-20:00
Субота, 8 лютого, 11:00 – 18:00
Неділя, 9 лютого, 10:00 – 13:00

Вартість?

Предоплата:
За три дні – 2200 грн
Перший день – 350 грн
Другий день – 1500 грн
Третій день – 550 грн.

В день проведення:
За 3 дні – 2500 грн
Перший день – 450 грн
Другий день – 1600 грн
Третій день – 650 грн.

Хто веде?

Кайя Кейл

avatar-woman
Контакти?

+38 067 193-31-31 (viber, telegram)

Кая Кейл практикує аюрведу і ведичні науки вже 20 років.

У 2017 році вона випустила першу в Естонії книгу по Аюрведы під назвою

“Смак життя. Практична аюрведа ». Улюбленою темою є аюрведичний спосіб приготування їжі.

“Аюрведа працює всюди, потрібно просто знати формулу, тому аюрведу я називаю «математикою природи», яка завжди діє ідеально”, – коментує Кая.

Кая Кейл очолює факультет аюрведи в Школі мудрості корінних народів і народної медицини в Талліні, Естонія.

Ведичний образ життя – це її внесок в Світ.

 

Приходьте в гості, будемо багато готувати смачненького, розмовляти по душам і слухати дивовижні лекції про здоров’я!

П’ятниця, 7 лютого, 18: 00-20:00

Лекція: «Здоров’я жінки і кулінарія. Менструація, як свято »

Тут ми обговоримо:

Роль жінки в сім’ї, включаючи приготування їжі. Адже за побутовими звичками стоїть ціла ведична наука.

Важливість регулярних менструацій і як це пов’язано з приготуванням їжі.

 

Субота, 8 лютого, 11:00 – 18:00

Кулінарна майстерня з двома меню + коротенькі лекції між ними.

ЧАСТИНА 1

Тут ми обговоримо:

  • Зерно, як потужне джерело енергії для зимового сезону.
  • Як поєднувати зерно для різних потреб і страв найбільш приємним способом.

Кулінарна практика:

Готуємо сніданок зі злаків індивідуально для всіх членів сім’ї використовуючи принципи трьох дош, додаючи пряні спеції

 

ЧАСТИНА 2

Тут ми обговоримо:

  • Основні якості кореневих овочів і як поєднувати їх з зерном
  • Овочі сімейства пасльонових, поєднання їх з молоком на рослинній основі

 

Кулінарна практика:

  • Легкі і швидкі супи з коренеплодів в зимовий час
  • Смачні овочеві грата з використанням самостійно виготовлених молочних продуктів на рослинній основі
  • Легкий десерт для гурманів на святковий стіл

 

Неділя, 9 лютого, 10:00 – 13:00

Кулінарна майстерня і заключна лекція

 

Тут ми обговоримо:

  • Практичні поради для щоденної кулінарії гурманів
  • Основні відмінності між зерном і сочевицею, і як комбінувати їх з іншими продуктами, не заважаючи Агні в процесі травлення

Кулінарна практика:

  • Два альтернативні способи приготування млинців (сочевичним і цільнозернові), які можуть легко замінити обід або вечерю
  • Теплі зимові коктейлі для будинку з використанням рослинного молока або молочних продуктів зі спеціями для різних цілей в повсякденному житті

 

А закінчимо ми цю недільну ранкову зустріч заключною душевною розмовою.

Чекаємо в гості! Ми подбаємо про Вас!